Természetgyógyász lettem, és már cégem is van!

Nem szeretek dicsekedni, de erről most muszáj beszámolnom: sikerült a természetgyógyász vizsgám, így szeptember óta hivatalosan is végezhetek masszázsterápiát.

Régóta szerettem volna már megnyitni a saját masszázsszalonomat, és ez most már valósággá is válhatott.

A masszázshoz nagyon értek, viszont a cégalapításhoz kevésbé. Emiatt pedig gondban is voltam, hiszen szerettem volna minél hamarabb indítani, és amilyen maximalista vagyok, mindent tökéletesen akartam csinálni.

Nagy kétségbeesésemben az internethez fordultam, és elkezdtem utánajárni a cégalapítás rejtelmeinek. Szerencsére gyorsan rátaláltam egy nagyszerű cikkre a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon, ami éppen erről szólt, és tökéletesen összefoglalta a fő tudnivalókat – még a hozzám hasonló laikusok számára is érthető módon.

Rá kellett jönnöm, hogy céget alapítani valójában nem is olyan bonyolult, én azonban még így sem bíztam a saját képességeimben, hiszen semmit sem akartam elrontani.

Még jó, hogy ez a fent említett weboldalt üzemeltető vállalat, ahol a cikket is olvastam, éppen a cégalapításhoz nyújt segítséget az egyik szolgáltatásával. Úgy döntöttem, hogy élek a lehetőséggel, és rájuk bízom a dolgot.

Jó ötlet volt így tennem, hiszen a folyamat minden lépésében a rendelkezésemre álltak, nagyon korrekt módon és gyorsan dolgoznak. Nem kellett bajlódnom az ügyvédkereséssel, a papírok intézésével és hasonló lépésekkel, amiktől előre tartottam. Olyan csomagot választottam, amihez IPA mentes székhelyszolgáltatás is tartozik – ez annyit jelent, hogy a vállalkozásom után nem kell az önkormányzatnak iparűzési adót fizetnem, és a hivatalos leveleket is átveszik helyettem.

Nagyon örülök annak, hogy ilyen gördülékenyen sikerült megalapítani a cégemet, igazán büszke vagyok rá.

A természetes gyógyászat az életem, így olyan, mintha egy álmom vált volna valóra!