Természetesen szeretem a chilit is

Mi, mint emberek, szintén a természet részét képezzük. Akármennyire próbáljuk magunkat elhatárolni az állat – és növényvilágtól, ugyanúgy mi is puzzle-darabkái vagyunk ennek az élő egésznek. Épp ezért vélekedem úgy, hogy annál jobb, minél természetesebb valami. Habár kiemelkedően jó az emberi szervezet alkalmazkodóképessége, hiszek abban, hogy a mesterségesen előállított anyagok, ha valamiben jót is tesznek, mellette rengeteg más rendszert károsíthatnak. Ha orvoslásról van szó, híve vagyok a természetgyógyászatnak. Súlyos panaszok, esetek során persze elengedhetetlen a nyugati/modern orvoslás tudástára, azonban enyhe panaszokra, megbetegedésekre én mindig a naturális opciót ajánlanám. Mint leendő gyógytornász, igyekszem erre törekedni, és a szervezet saját, illetve a környezet energiáit felhasználva gyógyítani.

Ugyanez az álláspontom az étkezés terén. Manapság már nem egyszerű, és igen költséges figyelni arra, hogy organikus alapanyagokból tudjak dolgozni. Pláne, hogy nemrég beütött nálunk a chilimánia… Édesapukám és a bátyám mindig is imádták a csípős ételeket, és úgy tűnik, hozzám is elért ez az őrület. A sima boltokban kapható szószokban annyi adalékanyag van, hogy nem szívesen vásárolom őket.

Így találtam rá a bátyám ajánlásával a Pazarshopra. Elképesztően nagy chili szósz választékuk van. Az én legnagyobb örömömre pedig minden termékhez tartozik egy összetevőlista: csupa természetes, adalék – és mesterségesen előállított anyagoktól mentes összeállítások. Bingó! Mennyivel jobban hangzik egy ilyen leírás az ízfokozóknál meg a művi tartósítószereknél!

Nem mondom el, mennyi időt töltöttem chili szószok nézegetésével, mert az már lehet kínos lenne. Sőt, az oldalon lehet még különböző sportitalokat, nasikat, prémium vizeket is kapni, de én igyekeztem nem elkalandozni, és a célomra koncentrálni. Végül a Chiliskerti Pizzaszószra esett a választásom, ugyanis a barátom rendkívül tehetséges pizzasütő mester. Gondoltam, kombinálva ezt a kettőt, biztosan egy egész jó eredményt kaphatunk… Alapvetően ez a chili szósz paradicsomból készült (meg persze chiliből), és pizzán kívül spagettihez, melegszendvicsekhez is ajánlják. Hasznos volt a választásban az is, hogy több termékhez tartozik egy videó, amiben a srác megkóstolja és elmondja a véleményét az adott termékről. Még volt csomó más szimpatikus szósz, mint például a Sanyi Bötyár Chili, mert a magyaros ízeknek én kifejezetten nagy rajongója vagyok. A termékleírásban azonban feltüntették, hogy kezdőknek nem ajánlott, és bár mostanában elég sok csípőset ettünk, még nem mertem megkockáztatni. Úgyhogy kezdődik az edzés!

A szószunk épségben és teljes pompájában megérkezett hozzánk, és wow! Ég és föld minden eddigi chilis-szószós cucchoz képest. Érződik rajta, hogy minőségi étel, és bátran ajánlom mindenkinek, aki bírja az erőset. Meg kell hagyni, sokkal csípősebb is, mint bármi, amit eddig próbáltam. Az oldalon található videóban elhangzott, hogy tartósítószermentes öntetről van szó, ezért hűtve kell tárolni, mindig tiszta evőeszközzel nyúljunk bele, és használat előtt érdemes felrázni a tubust. Én így teszek, s ezt a három szabályt betartva kiürülésig élvezhető ez a nagyszerű ízvilág.

chili szósz

A kiszállítás még fontos szempont egy webshopnál. Az információkat rögtön a termékek mellett feltüntetik. Futárszolgálat és csomagautomata közül választhattam, az utóbbinak nagyon örülve, mert sokszor egyikőnk sincs épp otthon. A kézbesítés időpontját megjelenítették a megrendeléskor. Minden simán ment, szóval ez az én pontom arra, hogy biztosan nem ez volt az utolsó vásárlásom náluk.

Teljes mértékben ajánlom őket, főleg, ha chili szószt kerestek, tutira senki sem fog csalódni. Örülök, hogy rajtuk keresztül is tudlak titeket ösztönözni arra, hogy törekedjetek a természetes alapanyagokból készült ételek fogyasztására. Mindezt elképesztő minőségben, profiktól. Hálás vagyok a bátyámnak, hogy most már én is ismerhetem a Pazarshop-ot.