Természetes megoldásokkal a kisbaba fogzásakor is

Amikor egy kisbaba fogai elkezdenek kibújni, az fontos dolog egy gyermek életében. Bár a tejfogak ideiglenes fogak, fontos szerepet játszanak a jövőbeli szájhigiénia megalapozásában, mivel helyet biztosítanak a maradandó fogaknak. Raádásul a tejfogak a beszédfejlődés és az arcszerkezet szempontjából is kulcsfontosságúak. Egyes statisztikák szerint a csecsemők több mint negyven százaléka kap fogszuvasodást, érdemes ezt jól megjegyezni, és tenni ellene.

Minden baba másképp éli meg a fogzást, annyi biztos, hogy nem a kellemes dolgok közé tartozik, és, mint ilyen, a szülő megpróbál mindent megtenni, hogy a gyermeke különösebb nehézségek nélkül átvészelje ezt az időszakot. Erre kínál megoldást az imaginebaby.hu különleges rágókáival.

imaginebaby.hu

Érdemes jóelőre felkészülni erre az időszakra, a tejfogak a csecsemő körülbelül hat hónapos korában kezdenek megjelenni és a legtöbb kisgyereknek hároméves korára meglesz mind a 20 ideiglenes foga, az állandó fogak pedig hatéves kortól jelennek meg. A fogak gondozását a kisgyermek szájának tisztításával kell kezdeni, mielőtt a fogak ténylegesen megjelennének. Ehhez fontos, hogy minden etetés után töröljük át az ínyt egy, az ujjunkra tekert nedves gézdarabbal. Amikor a tejfogak elkezdenek előbújni, folyamatos gondozásra van szükségük, hogy elkerüljük a szuvasodást, ami egyébként ínygyulladáshoz is vezethet és ronthatja a felnőtt fogak megfelelő távolságát.

A fogak növekedése fájdalommal jár, de legalábbis kényelmetlen érzéssel. Megoldás létezik erre, olyan természetes megoldások, melyekkel megkönnyítjük gyermekünk számára ezt az időszakot. Használhatunk például hideg tárgyakat az ínyen, egy hideg, nem fagyasztott dolgot az ínyre helyezve fájdalomcsillapító hatást érhetünk el a fogzás kezdetén. Vannak fogzási gyűrűk is erre a célra, de egy kanál és egy nedves ruha is jó szolgálatot tehet.

Az imaginebaby.hu is a fogzásra kínál természetes megoldást, olyan rágómakit, ami a gyerekek nagy kedvencévé válhat. A rágómaki többféle színben elérhető, egyedi formájával és különleges színeivel hamar a gyerekek kedvencévé válik. Rágás közben a fájdalom is csillapodik, és nem mellesleg a maki használatával a kisbabák motorikus képességei is fejlődnek. És hogy miért olyan különleges az imaginebaby.hu rágómakija? A fején dudorok vannak, melyek puhák és így kíméletesek az ínnyel. A fájdalom forrásához közvetlenül eljutva segítenek megnyugtatni az ínyt. Segítségével pedig könnyen és higiénikusan alkalmazhatók a fájdalomcsillapító gélek és egyéb készítmények is. A tisztítása is végtelenül egyszerű, sterilizáló gépben és akár mosogatógépben is tisztítható. A formája és a kialakítása segít felkészülni a gyerekeknek a későbbiekben a fogkefe tartására. Az anyagát tekintve pedig BPA-mentes, és FDA, valamint CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az imaginebaby.hu rágómakija háromhónapos kortól hároméves korig ajánlott, 10,5 centiméter magas és többféle vidám színben is elérhető.

Többféle rágómakit is találunk az imaginebaby.hu kínálatában, például olyan táncoló makit, ami vidám kinézetével biztosan elvarázsolja a kicsiket. Ez egy mini maki, ami szintén többféle különleges színben kapható. A felületén többféle textúra is található, ezek mind segítik az íny masszírozását. Könnyű, és olyan a kialakítása, hogy az apró kezek meg tudják fogni. Ez a táncoló maki is fejleszti a motorikus képességeket, a maki fején lévő dudorok itt is kíméletesek a baba ínyéhez, valamint nagy segítséget nyújtanak a különböző fájdalomcsillapító gélek felviteléhez. Természetes és higiénikus megoldás a baba fogzása esetén.

Az imaginebaby.hu kínálatában sok más babás terméket is találunk, magas minőségben. Érdemes akkor is ellátogatni ide, ha ajándékba keresünk valamilyen babás holmit, ugyanis ajándék boxok és egyéb ajándék szettek is elérhetők. És sok minden más is, például makiláncok, fejlesztő játékok, fürdőjátékok és szettek, baba textíliák, cumik, mobil bilik, napszemüvegek és pelenkák is. A babás holmik mind kiváló minőségűek, és elérhető áron kaphatók. Az imaginebaby.hu tehát ezt kínálja minden kisbabás szülőnek, és azoknak, akik babáknak keresnek ajándékot.