Természetes gyógyászat és bőrápolás

Néhány népszerű természetes gyógymód, mint a hipnoterápia, a természetgyógyászat és a masszázsterápia sokak szerint kezelheti a testi-lelki fájdalmat, problémákat. Ezzel együtt, akinek panasza van, fontolóra veheti a homeopátiát, a reflexológiát és az akupunktúrát, hogy pillanatok alatt stimulálja öngyógyító mechanizmusait. Mindezek olyan dolgok, amikben sokan nem hisznek, vagy túlságosan bíznak a gyógyszeres és a nyugati kezelésekben, ezért eszükbe sem jutnak az ilyen gyógymódok. Miért ne lehetne ezeket az orvos által előírt módokkal együtt alkalmazni, megfelelően utánajárni a kezeléseket végzőknek (mert természetesen lehetnek kóklerek, csalók ezeken a területeken is akadnak)?! Van, aki minden alkalmat, lehetőséget megragad sajnos úgy, hogy nem gondolja át, és könnyen átverés áldozata lesz.

De szerintem nem szabad a természetes módszereket teljes mértékben elutasítani – itt gondolok például a természetes kozmetikumokra is. A Florence bio kozmetikum családja kiválóan biztosítja a bőr számára szükséges feltételeket, mindennapi használatával így ragyogó bőrképet érhetünk el.

A hidratáló arckrémek kiváló kiegészítője a legújabb szenzáció, a Florence széruma, ami még jobban feltölti és egységesíti a bőrt, mint a hidratáló arckrémek magukban, emellett számos összetevőt koncentráltabban juttat be ez a formula a bőrbe.

Az arclemosó tejet, tonikot, hidratáló arckrémeket és szérumot is magában foglaló termékcsalád olyan vegán kozmetikumokból áll, amelyek csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, kíméletesek a bőrhöz és táplálják azt.

Próbáld ki te is, nekem nagyon beváltak ezek a kozmetikumok. Azóta mindenki azt kérdezgeti, mi a bőröm titka… Az apróbb ráncaim is kisimultak, nem pattanásosodok és örülök, hogy nem holmi mű dolgokat kenek a bőrömre, hanem Certificate-tel rendelkező bio kozmetikumot.

A Florence® C Vitamin arcszérum ránctalanító összetevőkkel rendelkezik, így néhány hét használat során már feszesebb, egységesebb textúrájú és ragyogóbb bőr érhető el. Amellett, hogy hidratál, halványítja a nap-, illetve öregségi foltokat is, valamint csökkenti a pattanásokat. Ez a szérum a kedvencem az összes termék közül!

A házhoz szállítási költség minden Magyarországon belüli rendelés esetén 1490 Ft, kivéve a 13 ezer Ft feletti vásárlások esetén, ugyanis akkor a szállítás ingyenes. Mivel az utánvételes fizetési mód választása esetén +290 Ft utánvét kezelési díjat számítanak fel, ezért azt javasolják, hogy érdemes lehet inkább előre, bankkártyával kifizetni a rendelést. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, a futároknál utánvét esetén egyébként a bankkártyás fizetés is megoldott.