Tavasszal nem csak a becsapós időjárásra kell odafigyelni, hanem a motorgumik állapotára is

Minden tavasszal rám szokott törni valami nyavalya. Jellemzően azért, mert a kora tavaszi idő becsapós. Az ember azt hiszi, hogy milyen jó idő van, így nem öltözik fel rendesen, közben meg a vártnál sokkal hidegebb van. Ez így egyenes út a megbetegedés felé. Amikor ez történik, én mindig próbálom magam természetes módszerekkel kúrálni. Különböző vitaminokkal, gyógyteákkal, minden földi jóval. Nagyon ritka esetben szokott szükségem lenni gyógyszerre, de akkor már tényleg nagy a baj. Másrészről a tavaszt azért is szeretem, mert az egyenlő a motoros időszak elérkeztével. Az egész téli pihenés után mindig nagyon jólesik felülni a motorra, és csak száguldani. Viszont azért nem kezelem ilyen könnyelműen a dolgokat, tudom, hogy ha megjön a tavasz az egyet jelent azzal is, hogy itt az ideje ellenőrizni a motorgumikat a teljes biztonság érdekében.

Már jó ideje csak a https://www.motortire.hu weboldaláról rendelek termékeket, mert én eddig mindig meg voltam velük elégedve. Nekem ugyan „csak” egy robogóm van, bár az igen nagy, és elég hamar gyorsul, az előbb említett weboldalnak ez sem okoz gondot. Mindig nagyon sok dolog közül tudok választani, pedig nem ez szokott a jellemző lenni. Mivel egyedi gyártmányú a robogóm, sokszor nehéz dolgom van, ha gumicserét szeretnék, na de nem a https://www.motortire.hu/ – val!

Azt is szeretem ebben a cégben, hogy a kiválasztott gumikat házhoz hozza a DPD futárszolgálat. Nekem mindig is így volt a legkényelmesebb, ráadásul szerintem a kiszállítás ára se olyan vészes, 2 000 Ft / csomag. A weboldalon véletlen rábukkantam arra, hogy a https://www.motortire.hu/ – nak van YouTube csatornája is. Itt érdekes videókat lehet megnézni motorgumi szerelésről. Én, mint aki vizuális típus, nagyon üdvözlöm ezt a dolgot, mert szerintem egy videó sokkal többet mond, mint mondjuk egy leírt útmutató. Én mindenesetre ezeket a dolgokat inkább rábízom egy szerelőre, de hasznos lehet azoknak mindenképp, akik érdeklődnek ezek iránt.

A https://www.motortire.hu/ oldalán lehet olvasni különböző híreket motorgumikról. Ahogy böngésztem, nekem is megakadt a szemem az egyik cikken, és rá is kattintottam, ugyanis motorgumikról szólt. Pontosabban egy fajtáról, még pedig a Pirelli SL 38 robogó motorgumikról. Ismerem ezt a fajta gumit, nagyon szép a mintája, nekem is volt már ilyen. A cikk első felében lévő szállóige szerintem minden robogós számára ismerősen csenghet, ez pedig az, hogy ha az ember igazán stílusos motorgumit szeretne, akkor Olaszországba kell mennie érte. Szerencsére ma már ez azért nincs így, itthon is lehet kapni különlegesebb darabokat, ha az ember éppen arra vágyik. Nálam ez a dolog változó, néha különleges motorgumikra vágyom, néha egyszerűbbekre. De az biztos, hogy bármit szeretnék, megtalálom a https://www.motortire.hu/ weboldalán.

Az oldal bal részén találtam egy olyan fület is, hogy páros akciók. Itt kedvezményes árú motorgumikat lehet vásárolni, ha esetleg valaki nem tudja megengedni magának őket. Ez egy nagyon jó lehetőség ebben az esetben. Minden alkalommal, amikor valamilyen okból rendelek a https://www.motortire.hu/ – ról meggyőződök róla, hogy jól választottam. Még sosem volt semmi problémám sem a termékekkel, sem a szállítással. De ha mégis előfordulna az előbbi, akkor sincs semmi gond, az átvételt követő 8 napon belül vissza lehet küldeni a termékeket. A visszajuttatás a vásárló feladata, de ha nem tudja megoldani, a futárszolgálat is elvégzi ezt a feladatot 2000 Ft – ért. Szerintem mindenképp megéri őket választani.