Sokáig nem hittem az ilyesmiben, de aztán…

Alapvetően mindig is ellene voltam a természetes gyógyászatnak. Én a tudomány embere voltam, így érthető módon inkább az igazi orvoslás felé húzott az eszem és a szívem is.

Az édesanyám szakmáját tekintve orvos, így valószínűleg innen eredt ez a felfogásom.

De aztán néhány évvel ezelőtt elkezdett fájni a vállam, csak úgy minden különösebb ok nélkül. Nem estem el, nem húztam meg és semmi ilyesmi. Egyszer csak egy reggel felébredtem, és fájdalmat éreztem a bal oldali vállamban bizonyos mozdulatokra.

Voltam több orvosnál is, de senki nem tudta megmondani, hogy mitől lehet ez. Mindenféle gyógyszert is próbáltam, de teljességgel hatástalanok voltam a fájdalmammal szemben.

Végül a barátnőm unszolására elmentem egy természetgyógyászhoz, mert igazából nem volt veszítenivalóm. A természetgyógyász kifejezetten szimpatikus volt, és a módszerek melyeket alkalmazott merőben eltértek mindattól, amit addig láttam.

Mindenféle krémet kent az érintett területre, és be is masszírozta a bőrömbe. Közben még valamiféle fűszerkeveréket is elkezdett melegíteni, melynek a kellemes illata bejárta az egész szobát. Fogalmam sem volt, hogy bármilyen hatással lenne-e a fájós vállamra, de az illat mindenesetre tényleg kellemes és megnyugtató volt.

A természetgyógyász azt mondta, hogy másnap reggelre a fájdalom jelentősen enyhülni fog, és 2-3 kezelés múlva már teljesen megszűnik.

Őszinte leszek: nem hittem neki, de azért izgatottan vártam a holnapi napot.

Nos, azt kell mondanom, hogy csoda történt!

A vállamban jelentkező szúró érzés valóban sokat vesztett az erejéből! Hihetetlen boldogság járt át, és nagyon mérges voltam magamra, hogy csak ilyen későn jutott eszembe a természetgyógyászat lehetősége! Ez egy örök életre szóló lecke marad a számomra!

Azóta is sokat járok ehhez a szakemberhez, ha valamilyen problémám lenne az egészségemmel. Mostanra már teljesen megbízom benne és sokat is köszönhetek neki.

Teljesen véletlenül megtudtam, hogy születésnapja lesz nem sokára, szóval az első dolgom az volt, hogy nézek valamilyen ajándékot a számára. Nem volt egyszerű megtalálnom a megfelelő ajándéktárgyat, de végül is sikerült.

A segítséget a sooters.hu jelentette a számomra, melyről bátran kimerem jelenteni, hogy a legjobb megoldás arra a célra, ha valakit szeretnétek meglepni valami kedves ajándékkal.

Az főbb profiljuk a fotók nyomtatása, de azért ennyivel még közel sem tudnám jól jellemezni ezt a kiváló szolgáltatót.

Az lesz a legegyszerűbb, ha bemutatok nektek néhány terméket, melyeket beszerezhettek tőlük, és akkor kaptok egy átfogóbb képet róluk! Persze a legjobb az lenne, ha ránéznétek az oldalukra a fenti linken keresztül, és akkor a saját szemetekkel is látnátok, hogy micsoda egy fantasztikus csapatról van is itt szó!

Kezdeném azzal, ami nekem a legjobban tetszik: a fényképes puzzle!

A természetgyógyászomnak is egy ilyet vásároltam, mert tudtam, hogy ez az egyik hobbija.

De miről is van itt szó tulajdonképpen?

A puzzle mindenki számára ismert dolog, de mi lenne, ha egy olyan kerülne a kezedbe, amiről te mondod meg, hogy mit ábrázoljon?

Bizony, ez a szolgáltató elkészíti azt a puzzle-t, amilyet Te szeretnél! Ha van egy kedves képed, akkor csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd azt a weboldalukon keresztül, és ők azt elkészítik a számodra egy kirakós formájában!

Hát nem egy nagyszerűen kigondolt kis ajándék ez?

Nagyon egyszerű dolgom volt egyébként. Annyi volt a feladatom, hogy feltöltöttem a kívánt képet, amit szerettem volna, hogy a kész puzzle ábrázoljon. A következő lépés pedig az volt, hogy megadjam, hány darabból álljon is a kirakós, illetve a méretet is lehetőség van kiválasztani.

Ha valaki nagyon extrázni szeretne, akkor szív alakú is lehet a kirakott puzzle.

Láthatjátok: választási lehetőségünk bőven van!

Ami még kifejezetten tetszik nekem innen, azok a fényképes hűtőmágnesek! Az egész családom imádja ezeket, így már rendeltem tőlük belőlük egy párat. Itt is az a lényeg, mint a puzzle esetében: mi választhatjuk meg, hogy milyen fotó kerüljön rá.

Ha például a férjedről, a gyerekedről, a macskádról vagy a kutyádról szeretnél egy képet a hűtődre, akkor csak annyi a teendőd, hogy kiválasztod a hűtőmágnes terméküket a weboldalukon, és feltöltesz egy képet, ami őket ábrázolja. Egyszerű és nagyszerű, igaz?

Két csomag közül is választhatunk: 2 darab 15×20 cm-es, vagy 4 darab 10×15 cm-es fotómágnes.

Nekünk már jó sok mágnesünk van tőlük, és mindegyikről elmondhatom, hogy tökéletesen tartják a minőségüket. Ezek nem azok a fajták, melyek állandóan leesnek a hűtőről, az biztos!

A következő dolog, amit rendelni szeretnék tőlük, az egy vászonkép

Már volt szerencsém látni egy barátnőm lakásában egy olyan vászonképet, amit tőlük rendelt, és azt kell mondjam, hogy valami szenzációsan nézett ki! Egyszerűen a mi lakásunkból sem hiányozhat egy ilyen kép!

Mondanom sem kell, hogy itt is mindent gyorsan és könnyen megadhatunk az online szerkesztőjükben, így igazán nem lesz sok dolgunk ennek a terméknek a megrendelésével.

Még annyi mindent tudnék írni a kiváló termékeikről, de talán már sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket annyira, hogy fellátogassatok a weblapjukra, és magatok győződjetek meg ennek a szolgáltatónak a kiválóságáról.

Fotók nyomtatása az, amire szükségetek van? Akkor irány a sooters.hu internetes platformja, ahol egyszerűen mindent meg fogtok találni, amit csak elképzeltek a szeretteiteknek vagy magatoknak!

A weboldalon pikk-pakk feltaláljátok majd magatokat, hiszen én is azonnal kiigazodtam ott már akkor is, mikor első alkalommal jártam még csak ott! Ez a príma csapat nem csak azt a célt tűzte ki maga elé, hogy tökéletes termékeket készítsen a megrendelők számára, de arra is oda figyelt, hogy az elektronikus felületük gyors és átlátható legyen!

Maga a rendelési és a vásárlási folyamat is hihetetlenül gyors és egyszerű! Néhány kattintás és adat megadása elég ahhoz, hogy elkészüljünk a rendeléssel.

Ha a kényelmet részesítsük előnyben, akkor a legjobb, ha a futárszolgálatos átvételt választjuk magunknak, mert ők egészen az ajtóig elhozzák a csomagot a számunkra!

De tény, hogy mikor egy olyan valakinek veszünk ajándékot innen, aki velünk él, akkor ez nem annyira jó megoldás, mert mi van akkor, ha az illető veszi át a csomagot?

Mikor ez az eset áll fent, akkor sincs semmi probléma! Miért?

Mert az ajándékot lehetőségünk van személyesen a boltjukban is átvenni! Az üzletükben már többször is jártam, és egy könnyen megközelíthető helyen helyezkednek el Budapesten.

Mindig nagyon kedvesek és segítőkészek voltam velem személyesen is, és mindig örömmel járok oda vissza.

Sok szolgáltatót volt már szerencsém megismerni, de azt kell mondanom, hogy ők magasan kiemelkednek a többiek közül! Tegyetek egy próbát velük, és garantálom, hogy Ti is olyan visszajáró és elégedett vendégek lesztek, mint amilyen én is vagyok!