Ide fordulj, ha nem elég jó a szöveged egy Facebook-hirdetéshez

Nemrég valóra váltottam egyik legnagyobb álmom, és elindítottam saját, természetgyógyászattal foglalkozó vállalkozásomat. Hamar rájöttem: egy vállalkozás sikeréhez nem elég csak annak tárgyához (pl. a természetgyógyászathoz) érteni. Hanem nagyon fontos a sikeres online marketing is. A vállalkozásom sikeres online jelenlétét egyedül biztos nem tudnám elérni. Azonban (egy barátom ajánlása alapján) rátaláltam a Keresőben Első nevű cégre, akik mindent meg tudnak tenni, ami a szuper internetes jelenléthez kell.

Online marketing? A Keresőben Első a tanácsadásban és a kivitelezésben is segít

A Keresőben Első online marketing tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozó cég. Munkatársai tehát abban tudnak segíteni neked, hogy hogyan legyen olyan weboldalad és/vagy hirdetési kampányod a Google vagy a Facebook felületein, ami kreatív és sok ügyfelet szerez vállalkozásodnak.

Amellett, hogy egy szuper weboldaltól kezdve céged teljes arculatán (logók, egyéb design, kiadványok stb.) keresztül egy pofás netes hirdetés szövegéig mindent meg tud csinálni, a Keresőben Első segít abban is, hogy megérthess dolgokat az online marketing módszereivel kapcsolatban. Oldalukon számos érdekes és informatív anyag olvasható például arról, hogy mitől is lesz jó egy weboldal, hogy miért fontos a keresőoptimalizálás vagy éppen arról, hogy mi a különbség kreatív szövegírás és tartalommarketing között.

Nekik hála rengeteg fontos dolgot megtudhatunk, amiknek köszönhetően jobban átláthatjuk, hogy pontosan mi is kell a sikeres online marketinghez. És rengeteg tanácsot is kaphatunk, ami alapján eldönthetjük, milyen weboldalt is szeretnénk pontosan.

Ha téged is érdekelnek hasonló témák, vagy netán valamilyen kivitelezésre lenne szükséged, érdemes körülnézni náluk!