Ha tányér kell – egyszerre sok, mert nem a családot látjuk vendégül

Egy gyógyászati és homeopátiás készítményeket is forgalmazó cég marketinges partnereként nagyon sok eseményt, rendezvényt szervezünk nekik. Amellett, hogy rengeteg alkalommal települnek ki külső helyszínekre – mert az ilyen termékek hiába népszerűek, még mindig nagy munka van a megismertetésükkel, és a fogyasztói közönséghez való eljuttatásukkal -, több bővítésen is átesett a cég, amit minden alkalommal meg kellett ünnepelnünk közösen. Mert nagyon büszkék rá.

Mostanra viszont nekünk is van már egy amolyan “partnerünk”, akiket szívesen bemutatok másoknak is, mert nélkülük nem ment volna ennek a sok alkalomnak a különlegessé tétele. A hunniakristaly.hu oldalon megtalálható webshop nem elsősorban rendezvényszervezők partnere talán, de mi csak ezügyben fordulunk hozzájuk, szóval indokolatlan is korlátok közé szorítani, hogy kiknek ajánlott. Vendéglátási kellékek beszerzéséhez ugyanis mindenkinek. Talán, annak idején (ami nem tegnap volt, nem is ebben az évezredben, hanem 1994-ben) az éttermek megszaporodásának terepén mozogtak a legjobban a Hunniánál (gondolom én), de mostanra tényleg megsokasodott a hozzájuk fordulók száma. Sőt azok kategóriái is, amikhez az üzletfeleik tartoznak. A kollégiumi étkezdék, menzák, fagylaltozók vagy kisebb bárok ugyanúgy megtalálják náluk, amit keresnek, mint mi, akik igencsak változatos helyekre és körülmények közé szervezünk “vendéglátós” eseményeket. Olyan helyekre is, melyek nem erre szolgálnak eredetileg, de a Hunniával mindent igencsak hangulatossá varázsolunk, és az evés-ivás hiánytalan élmény a tőlük vásárolt kiegészítőkkel.

Igen, előbbi dolgot úgy is értettem, hogy a megjelenésben, dekorálásban is segítenek, nem csak akkor, hanem tányér vagy pohár, netán kevésbé keresett kiegészítő szükségeltetik. Gyertyatartók, kandeláberek is vannak éttermekbe, de vehetünk tőlük felszolgáló tálcákat vagy szalvétagyűrűket és ilyesmiket. Kordonoszlop és kordon kötél – biztos sokan láttatok már ilyet nagyobb szabású ünnepélyes hangulatú rendezvényeken, tájékoztató táblák, vagy az események utánra, a takarításhoz szükséges dolgok is beszerezhetők még. Morzsakefék, felszedők, asztali lapát kefével stb….

De akkor maradjunk egy kiragadott termékkategóriánál, a tányér kategóriánál, csak, hogy felfedjem, mit szeretek én bennük nagyon, egyetlen példán keresztül érzékeltetve. Vannak törhetetlen, polikarbonátból készült cuccaik, amik ugyanúgy tudnak szépek lenni, mint praktikusak. A kettő nem zárja ki egymást, és úgy érzem, megtalálták alapos kutatómunkával a mindenki számára elégedettséggel szolgáló dolgokat. Ami nem is véletlen, hogy sikerült. Mármint az eredményes, hosszantartó kutatómunka. Akit igazán érdekel, hogyan jutottak a profi kereskedések csúcsáig, szimpatikusan alapos bemutatkozó írásuk is van, ahol transzparenssé teszik, kik az ő külföldi, beszerzési partnereik és mióta. Megnyugtató a lista. Tényleg úgy mondanám, mindent a legjobb helyről!

A porcelán fehér színű FDA minőségű tányérjaik szintén törhetetlenek, de van a kínálatukban mindenféle menzakancsó, mint mondtam a nagy volumenű étkeztetés biztosításához és hatékony megvalósításához, tálcák és egyebek.

Az elegáns vonalra kitérve még: nagyon elegáns éttermi porcelánok vannak, nagyon változatos színvilággal a listájukon, és vannak még “Hotel porcelán” alkategóriák is, továbbá. A választék óriási, és gondoltak mindenféle kiegészítővel vagy alapvető kellékkel a házhozszállításban, vagy ételcsomagolásban érdekeltekre is. A vendég az vendég – minden körülmények között el kell látnia a legjobbal, amit megérdemel. Nekünk ilyen érzésünk van a Hunnia Kristály szolgáltatásaival kapcsolatban is mindig. Valamint gyorsak és kommunikatívak, nem csak az eladásra szánt termékpalettájuk egyedülálló, mind minőségben, mind mennyiségben. Forduljatok hozzájuk hasonló indíttatásokkal! Nem fogtok csalódni szerintem.