felepulok.hu – A természetes gyógyulás folyamata

Az odafigyelés és az empátia véleményem szerint a legtermészetesebb gyógymód. A lelki gyógyítás és a problémák feloldása az, ami igazán megtisztítja a lelket és eltávolítja az addiktív anyagok és szenvedélyek okozta béklyókat. Ilyen a felepulok.hu oldal is, ami már első látásra meggyőzött arról, hogy a legmegbízhatóbb módját kínálják az alkoholizmusról való leszokásnak. Amennyiben érdekel a téma és szeretnél többet megtudni a felepulok.hu-ról, jó helyen jársz!

Először is fontos megemlíteni azt, hogy nem ámítanak, nem kertelnek. Már a kezdőoldalon is közlik, hogy a felépülési program hatékonysága 70-75% körüli, hiszen nem lehet mindenkivel csodát tenni. Elsősorban ezt fejben kell eldönteni és nagy fokú akaraterő szükséges ahhoz, hogy sikerrel tudjuk venni az akadályokat. A hitelességüket tovább növeli a tény, hogy a program minden egyes résztvevője felépülő, azaz függőségtől szabadult.

Úgy tartják, hogy véglegesen ettől sosem lehet megszabadulni, az elvonókúra után is éppen ezért titulálják magukat felépülőknek, melyet büszkeséggel vallanak. Minden egyes nap minden egyes percében szembe kell nézni mumussal, viszont nem vagyunk egyedül. Főleg akkor nem, ha róluk van szó, ugyanis a felepulok.hu programja több, mint kiforrt.

A világhírű Minnesota-modellen alapuló 28 napos program teljesen kicseréli a bekerülő pácienseket. A hangolódás azonban már hetekkel előbb kezdődik, hiszen megelőzi az egészet egy állapotfelmérés és konzultációk sorozata is annak érdekében, hogy sikeres legyen a teljes felépülési folyamat.

Nagyon sok jót tudnék még róluk írni, de úgy gondolom, hogy a felepulok.hu sokkal beszédesebb az én rövid summámnál, így bátran ajánlom mindenkinek a figyelmébe, aki egy hatékony, mégis emberséges leszokáson gondolkodik. A felépülés fejben kezdődik, de velük folytatódik!