Eltérő nézetek, ismeretlen világok?

Egész életemet a természetes gyógymódok alkalmazására és megtámogatására tettem fel. Ezért árulunk üzletünkben ezt támogató dolgokat, a legkülönbözőbbeket, mert hiszünk benne: amilyen területen nem szükséges, ne bonyolítsuk az életünket, haladjon minden a saját útján – a gyógyulás is, amíg csak lehet.

Ez az egész azért is lett az életem fő motiválója, mert az alap gondolkodásom is ilyen: az egyszerűségtől kell indítani, és nem szerteágazó dolgokba belegabalyodni, ameddig csak ez elkerülhető. Azonban, még egy ilyen üzlet működtetéséhez is kell tudni indítani, és fenntartani például egy vállalkozást – bizonyos területeken az élet nem hagy kibúvót a felesleges bonyolítások világa alól. Ma már tudom, ennek az egésznek sok összetevője van, az engedélyek beszerzésétől kezdve, az alkalmazottak után fizetendő járulékokon át egészen a cégautó adóig. Az unokabátyám sokat segített ebben, aki egy sokkal nagyobb céget üzemeltet, és sok jó és használható dolgot, ötletet hallottam tőle. Többek között olyan dolgokról is általa szereztem tudomást, mint a flottakezeles.hu szolgáltatások. Ezen oldal pont azért jött létre, hogy nekünk, vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak valahogy könnyebb legyen. Például a vállalkozás üzemeltetése is könnyebb lehet bárki számára, ha felveszi a kapcsolatot a Flottauto Lízing nevű társasággal.

Ha jól akarunk indítani, és kicsit átlátni, hogyan is vehetik ki ők a részüket a vállalkozásüzemeltetésből – mármint annak olyan könnyebbé tett formájából, ami segít megszabadulni egy csomó feladattól, ugyanakkor pénzt is spórol nekünk, nézzük meg mit jelent az öt tippet felvonultató levélcsomagjuk, ami teljesen ingyenes szolgáltatás. Nem kell mást tenni, csak feliratkozni egy űrlapon – hamar bele fogunk futni ebben a lehetőségbe a flottakezeles.hu-n.

Mint látjuk az egész oldalon (ha jobban, alaposabban átpörgetjük a cikkeket, leírásokat), ők tudják intézni, egyben tartani a cégautó adó és biztosítási ügyeit, és egyebeit vállalkozásunk autóparkjának különböző, fizetett szolgáltatások útján is, amellett, hogy szakcikkekkel világítják meg a lényeget egy rakás dolgot illetően. Legyenek azok autótrendek a világban és Magyarországon, finanszírozási formák autóbeszerzésre, bérlésre, stb. De ezen említett levélszolgáltatás tényleg egy jó indítás, ha először még ingyenesen szeretnénk magunknak egy “ugródeszkát”, hogy ne csak tapogatózzunk a területen, hanem már némi tudás birtokában vágjunk bele a majdani autóbeszerzésbe.

Amint írtam, nekem ez egy ismeretlen világ volt, de csak a weboldalon szétnézve rengeteget tanultam. Azt mondják, közel fél millió forintot veszítünk évente, ha nem vagyunk képesek figyelni minden apróságra. Vonatkozik ez pont azon méretű cégekre, mint az unokabátyámé, akiknek 3 és 30 darab közötti céges autójuk van. A Flottauto Lízing, gyakorlati tanácsok segítségével, átadásával akár 30-32 százalékban is csökkentheti ilyen arányú költségeinket – ha nekünk is több autónk van, amiket lízingelni, szervizelni, stb. szükséges. A levélcsomag igénylésével először az ideális cégautó-választásról, majd a tökéletes finanszírozási mód megválasztásáról, arról, hogy meddig érdemes egy konkrét autót fenntartani, majd lecserélni, az autógumi-park menedzseléséről, végül az ideális motortípus megválasztásáról világosítanak majd fel, konkrétan, hogy mikor jó a dízel-, a benzinmotor, vagy mennyire haladunk a villanyautók irányába. Érdemes-e már utóbbit választanunk? Ha igen, mikor, milyen esetekben? Cégautó adó, és biztosítási-, no meg egyéb ügyekben, aztán majd vegyük fel velük személyesen is a kapcsolatot. Ne habozzon senki szerintem mielőbb felkeresni az oldalukat (fentebbe linkelve)!