Csőtörés volt a rendelőben, de hamar érkezett a segítség

Nemrég nyitottuk meg első természetgyógyász rendelőnket. Persze nem alap nélkül, hisz hosszú évtizedek óta része az életünknek a természetgyógyászat. Ez egy nagyon tág fogalom, hisz az ember életében minden mindennel összefügg. Így foglalkozunk mi is a testtel és a lélekkel egyszerre. Ugyanúgy fontos az egészséges táplálkozás, mint a megfelelő szellemi táplálék. Ebben a holisztikus szemléletben nyitottuk meg rendelőnket, mely igazán népszerű a vendégeink körében, sőt, egyre jobb hírünk van, egyre többen keresnek fel minket. Persze a nyugalom itt sem tart örökké, mindig vannak olyan problémák, melyek azonnali, gyors megoldást igényelnek.

Ilyen például egy csőtörés. Amire egyébként korábban is felfigyelhettünk volna, de legalább tanultunk az esetből, Úgy történt, hogy egy időben elkezdtünk érezni egyfajta dohos, penészes szagot, de ennek sajnos nem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget. Aztán valahogy megszoktuk, vagy nem is tudom. Amikor kiderült számunkra, hogy ez bizony csőtörés, az az a pillanat volt, mikor megérkezett a vízdíjról a számla. Irreálisan magas összeggel. Itt már összeállt a kép. Nem estünk kétségbe, azokhoz a szakemberekhez fordultunk, akik megbízhatók, profik és garanciát vállalnak munkájukra.

Ők a https://vizszereles.net. Akik a víz- és fűtésszerelés mellett a duguláselhárításban, csőtörés megjavításában is profik. A csőtörés egy olyan dolog, ami azonnali javítást igényel, hisz nagyon nagy károkat is okozhat. A csőtörés a legtöbb esetben nem olyan, mint amit a filmekben látunk, vagy ami a képzeletünkben él, hogy az utcán hömpölyög a víz. A legtöbbször olyan, mint a mi esetünkben. Hogy fogy a víz és nem tudjuk, hogy hova tűnik. Hogy vizesedik a fal, hogy dohos szag van. A https://vizszereles.net szakemberei akár egy-két órán belül is a helyszínre érnek, egész Budapesten és Pest megyében lehet rájuk számítani.

A csőtörés lehet egy repedés, lehet egy csatlakozási hiba, egy apró kis lyuk. De amilyen kicsik ezek a sérülések, olyan nagy problémákat okozhatnak. Persze vannak olyan tényezők, melyek növelik a csőtörés kialakulásának kockázatát, de a csőtörés bármikor, bárhol bekövetkezhet. Persze nagyobb a valószínűsége akkor, ha a csövek már rozsdásak, öregek, vagy ha kemény a víz, hisz ez is károkat okoz a rendszerben. A fagyások, a fizikai sérülések, a rossz csőméretezés és a rosszul felszerelt illesztések mind okozhatnak csőtörést, mint ahogy a nem megfelelő víznyomás is. A https://vizszereles.net szakemberei minden esetben profi módon térképezik fel a csőtörés helyét és végzik el a szükséges javításokat. Nem a gyors munkában, hanem a jó minőségben, a kiváló végeredményben hisznek, ezért bízhatunk meg bennünk.

A csőtörés feltérképezése azonban nem egyszerű dolog. Régebben persze sokkal nehezebb volt, hisz a rendszert meg kellett bontani és addig ásni, amíg meg nem lett a sérülés, azaz a csőtörés helye. A https://vizszereles.net azonban nem így dolgoznak, hanem a lehető legkevesebb bontással. És hogy ez hogyan lehetséges? A válasz a csőkamerázás, ezzel az eszközzel akár fél méteres pontossággal is megállapítható, hogy hol van a hiba. Így kevesebb munkával lehet nagyobb eredményt elérni. A https://vizszereles.net elérhetőségeit érdemes elmenteni, hisz bármikor szükségünk lehet rájuk.

Én nem csalódtam, hisz gyorsan megoldották a problémát, szerencsére a mi esetünkben nem volt szükség semmilyen bontásra, így a természetgyógyászati rendelőnk egy kis kiesés után zavartalanul működött tovább. A vendégeink nagy örömére.