Breaking news: természetgyógyászati tanulmányokba fogtam!

Nem tudom, meséltem-e már Nektek (na jó, biztosan nem, hiszen eddig titkoltam a dolgot), hogy belevágtam egy természetgyógyász képzésbe. Egyszerűen imádom. Egészen más, mondhatni komplex megközelítésbe helyezi az emberi szervezetet és magát a gyógyítást is. Teljesen máshogyan tekint az egészre, mint ahogy azt eddigi életem során páciensként tapasztaltam.

Az egyedüli problémám az az, hogy rengeteg tananyagot kell kinyomtatni, amit bevallok férfiasan, a nyomtatópatronom – ezzel együtt pedig a pénztárcám – már nem nagyon díjaz. Hogy racionalizáljam a költségeimet, kénytelen voltam új webshop után nézni. Ekkor ismertem meg a nyomtatoalkatresz hu webshopot. Itt ugyanis visszavonásig ingyenesen szállítják ki a rendelést, ráadásul több darab termék vásárlása esetén még kedvezményes is az ár. Rögtön le is csaptam az ajánlatra és házhoz rendeltem egy vagon patront.

A kereséssel nem volt gond

A termékek fellelése extra könnyű volt, hiszen a keresőbe csak be kellett írnom a nyomtató típusát és a rendszer ki is dobta a vele kompatibilis patron típusokat. Ezután már csak a kosárba kellett dobnom a szükséges darabokat, majd jól megnéztem, hogy biztosan jól választottam-e és a kellő mennyiséget rendeltem-e meg. Utána az adataimat kellett megadni, vagyis a nevemet, az e-mail címemet, a telefonszámomat és a szállítási címemet, valamint azt a címet, amire kérem a számla kiállítását.

Hogyan fizethetünk a nyomtatoalkatresz hu webshopban? Itt a válasz!

Ezt követően kerülhetett sor a fizetési mód meghatározására és a szállítás fajtájának kiválasztására. Én az azonnali, bankkártyás fizetést preferálom, de azok, akik esetleg ettől idegenkednek, választhatják az utánvétes fizetést is, mely esetén átvételkor kell fizetni készpénzzel vagy bankkártyával. Létezik továbbá az előre utalásos vagy banki átutalásos fizetés is. Utóbbi esetén a rendelés visszaigazolását követően a nyomtatoalkatresz hu e-mailben küldi el a rendeléshez szükséges tudnivalókat és banki adatokat. A banki átutalás kicsit bonyolultabb, ehhez a webshop munkatársainak ellenőrző tevékenysége is szükséges. Ennek során a rendelt mennyiségét, milyenségét, a megrendelő személyét és azt ellenőrzik, hogy visszatérő vásárló-e az adott egyén vagy pedig most vásárol először a nyomtatoalkaresz hu oldalán.

Így történhet a szállítás

Szállításra szűkebb értelemben kettő, tágabb értelemben három lehetőség közül lehet választani. A házhoz szállítást minden esetben a GLS futárszolgálat végzi. Kérhető a szállítás házhoz, ekkor 8 és 17 óra között hozza ki a futár a rendelést. Előtte a GLS e-mailben egy 3 órás intervallumot meghatározva pontosítja a szállítás időpontját. Az e-mail a futár telefonszámát is tartalmazza, így probléma vagy félreértések esetén felvehető vele a kapcsolat, illetve ő is keresni fogja a megrendelőt, amennyiben szükséges. A rendelés kérhető továbbá GLS csomagpontra is. Nagyobb mennyiségben történő rendelés esetén, szerződéses partnerek részére a szállítás a nyomtatoalkatresz hu saját gépkocsijával is megtörténhet.

Roppant gyorsan, már másnap megkaptam a termékeket. Minden tökéletes volt. Ha azonban mégsem lett volna azt, a nyomtatoalkatresz hu garanciát vállal a megrendelésre és hiba esetén 1, 3 hónap vagy akár 1 éven belül is kicseréli azokat. Az időtartam kizárólag a gyártótól függ. Persze a vásárlástól is el lehet állni a mindenkori jogszabályok értelmében. A visszaküldés költségei azonban a vevőt terhelik minden esetben.

A nyomtatoalkatresz hu tehát megmentette a természetgyógyász tanulmányaimat. Nekik hála az összes tananyagot ki tudtam nyomtatni, így belevethettem magam a tanulásba. Ez az első olyan tanfolyamom, amelyen a tanulás minden egyes percét élvezem.