A természetgyógyászomnak ezt a telefonszámot adtam a teáért cserébe

Van egy nagyon kedves ismerősöm, egy természetgyógyász, akivel az idők során ki is jelenthetem, hogy jó barátnők lettünk. Segített nekem kikezelni egy régóta fennálló egészségügyi problémát, amiről már azt hittem, soha nem fogok tudni megszabadulni. Gyógyteái és házi balzsamjai kincset érnek számomra, már nem tudnám az életemet elképzelni nélkülük.  

Legutóbb nem a rendelőjében, hanem a lakásán látogattam meg, és dicsértem, hogy milyen kellemes, otthonos helyen él. Erre elpanaszolta, hogy a fürdőszobájában hónapok óta vizesedik a fal, és csepegnek a csapok. Nem talál egy megbízható szakembert, aki korrekt áron, gyorsan és precízen dolgozna.

Ekkor ajánlottam neki azt a vízvezeték szerelő vállalkozást, amellyel én is évek óta dolgoztatok, annyira elégedett vagyok a munkájukkal.

Én egy kellemetlen dugulás kapcsán kerestem fel őket még évekkel ezelőtt, de azóta már sok más felmerülő probléma kapcsán is dolgoztak már nekem. Csak pozitív tapasztalataim vannak róluk. Szakembereik képzettek, alacsony árakon végzik munkájukat. Nem is csoda, hogy profik, hiszen több, mint 30 év tapasztalatával vannak jelen a piacon. Szükség esetén akár egy órán belül is kiszállnak, és a nap bármely percében lehet őket hívni, vagy visszahívást kérni.

Mondtam is a barátnőmnek, ha egy profi vízvezeték szerelőt keres, nem kell mást tennie, mint tárcsázni a vizgazfutesszerelo24.hu honlapon található ügyeleti telefonszámot. Nekem már évek óta el vannak mentve a telefonomba, mert senki mást nem hívok, ha ilyen jellegű problémám akad, csakis őket.

Ha meghibásodás miatt van szükségünk segítségre, elromlik a kazán, eldugul a lefolyó vagy csepegnek a radiátorok, ők mindig meg tudják oldani a felmerülő problémákat. De nemcsak javítás vagy karbantartás esetén, hanem például tervezéssel vagy rendszer-kiépítéssel kapcsolatosan nyújtanak szolgáltatást.

Továbbá nemcsak akkor lehet őket keresni, ha vízvezeték szerelőre van szükségünk. Ugyanis vállalnak a vízszerelésen kívül mindegy egyéb gáz-, vagy fűtésszereléssel kapcsolatos feladatot is. Akkor is, ha javításról, karbantartásról, de akkor is, ha kiépítésről vagy telepítésről van szó.

Itt van például a csatornázás. Legyen szó légcsatornáról, szennyvízcsatornáról, esővíz csatornáról, ha tervezéssel vagy karbantartással kapcsolatban van elképzelésünk, bátran tárcsázzuk a honlapon található telefonszámot.

Emellett széleskörű tapasztalattal rendelkeznek duguláselhárítással, vagy WC szereléssel kapcsolatos tennivalók terén is. De az sem okoz számukra gondot, ha a gázkazánunk mondja fel a szolgálatot, vagy éppen a fűtési rendszerünkkel akad probléma.

De ha fürdőszobát újítunk fel és éppen zuhanykabint, vagy hidromasszázs kádat szeretnénk beépíteni szakembereik ezekben a feladatokban is készséggel állnak rendelkezésünkre.

A vonal végén a kolléga ingyenesen nyújt tanácsadást. kérdéseit úgy teszi fel, hogy minél konkrétabban kirajzolódjon a probléma természete, hogyha kell, akkor telefonon is tudjon segítséget nyújtani. Ha nagyon sürgős a probléma elhárítása, akár egy órán belül is kiszállnak, és ha munkavégzés is történik, akkor a kiszállásért nem számítanak fel külön díjat. Az elvégzett munkáról minden esetben kapunk számlát, amit a biztosítók elfogadnak, ha kárigény merülne fel.

Én jó szívvel ajánlom őket mindig, minden ismerősömnek, mert nagyon elégedett vagyok velük és még soha nem kellett az általuk elvégzett munkában csalódnom.

Ez most sem történt másképpen, a természetgyógyászomnak ezúttal a havi kúra költségeiért nem pénzzel, hanem ezzel a telefonszámmal fizettem. Rendkívül hálás volt érte, és pár nap múlva örömmel értesített, hogy most már minden tökéletesen működik a fürdőszobájában. Azóta ő is a legnagyobb becsben őrzi ennek a korrekt áron dolgozó, precíz vízvezeték szerelő csapatnak a telefonszámát, akárcsak én.