A természetgyógyász ajánlása

Alapvetően nem szeretem a gyógyszereket és annyira nem is hiszek bennük. Persze vannak olyan betegségek, amelyekhez kell gyógyszer és elfogadom, hogy nem lehet máshogy gyógyítani, de valljuk be őszintén egy csomó problémához nem kellene a gyógyszer, mert természetes úton is lehet orvosolni.

Ezért én már évek óta a természetes gyógyításban hiszek és ennek a híve vagyok. Ahol csak lehet mindig a természeteset választom, legyen szó mindenről.

Van egy kedvenc természetgyógyászom, akivel másról is szoktunk beszélgetni. A múltkor például elmesélte nekem, hogy az új házukhoz éppen energetikai tanúsítványt intézett, amit a https://www.e-tanusitas.eu/ oldalon rendelt meg.

Egy ilyen tanúsítvány kiállítása szinte hipp-hopp megvan ennél a cégnél, ugyanis a helyszíni felmérést követően már 24 órán belül kész van a dokumentum.

https://www.e-tanusitas.eu/

Az első lépés egy ilyen tanúsítvány megszerzéséhez az, hogy vagy felhívjuk a céget a honlapon található telefonszámon vagy egészen egyszerűen megrendeljük a honlapon található űrlapon. Az űrlapon meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat és email címünket, valamint az ingatlan címét is. Ezek után ki kell választanunk az adott szolgáltatást, amit a cégtől szeretnénk igénybe venni. Végezetül pedig arra is van lehetőség, hogy egy rövid megjegyzést írjunk abban az esetben, ha bármilyen egyéb közlendőnk vagy kívánságunk lenne.

A https://www.e-tanusitas.eu/ weblapon részletesen meg lehet találni az árakat is vagyis, hogy mennyibe is kerül egy ilyen jellegű értékbecslés. Ez elsősorban attól függ, hogy lakásról vagy házról beszélünk, illetve attól, hogy mekkora az ingatlan. Az árak az ingatlan méretével párhuzamosan nőnek.

Összességében nagyon meg voltak elégedve a szolgáltatással és nekem is bátran ajánlotta az említett céget.