A természetes gyógymódok jó kiegészítői a vitaminok

Ha mód volt rá, mindig igyekeztem a természetes gyógymódokat előnyben részesíteni a hagyományos gyógyszerek helyett. Már csak azért is, mert az én szervezetem sok gyógyszer alapanyagra érzékeny, így jól meg kell válogatnom, mit is veszek be. Pont emiatt a tüneti kezelés helyett inkább már a megelőzésnek vagyok híve, szerintem sokkal jobb taktika, mint a már meglevő tüzet oltani. Ezért újévi fogadalmam volt, hogy idén elkezdek minél több vitamint szedni, hogy megőrizzem az egészségem. Így találtam rá a Biocity.hu biocity.hu/collections/bioco vitaminjaira, amiket azóta is lelkesen szedek.

A biocity.hu oldalon találtam ezt a Bioco márkát, ami 100 %-ban magyar tulajdonban van, és vitaminok, illetve étrendkiegészítők készítésére, illetve fejlesztésére szakosodott. Engem már az alapból mindig megnyugtat, hogy ha egy magyar márkáról van szó, mert úgy érzem ilyenkor, hogy nagy átverés áldozata nem lehetek. Ha mégis valami turpisság adódna, meg tudom tenni a megfelelő jogi lépéseket, hogy kiálljak az igazamért.

Természetesen szedem a szokásos C és D-vitaminokat, de emellett úgy döntöttem, hogy adok még valami pluszt a szervezetemnek szerves cink formájában. Ezt amiatt kezdtem el szedni, mert egy időben nagyon elkezdett hullani a hajam, és teljesen kétségbe estem, hogy meg fogom kopaszodni. Persze ez erős túlzás, de jól leírja az akkori lelkiállapotomat. Ekkor segített először a Biocity.hu. Mivel megtaláltam a Bioco szerves cink vitaminját, ez a problémám meg is szűnt elég rövid idő alatt. Ugyanis ez az az anyag, ami hozzájárul ahhoz, hogy a bőr, a haj és a köröm ideális állapotban legyen. További jó tulajdonsága, hogy hozzájárul a látás és a csontok egészséges működéséhez. Segíti az immunrendszert és védelmet nyújt a sejteknek az oxidatív stresszel szemben is. Szedek még máriatövis kivonatot is, aminek a következő pozitív hatásai vannak: serkenti a májműködést, hozzájárul az epe egészségének megőrzéséhez, illetve a szervezetnek segítséget nyújt a toxikus anyagok eltávolításában is. Regenerálja a sejteket és a májszöveteket. A vitaminban lévő kolin fenntartja a normál májműködést. Mivel korábban voltak komoly egészségügyi problémáim, már nem veszem félvállról azt a feladatot, hogy segítsek a testemnek minél tovább fenntartani a megfelelő egyensúlyát. Hiszen ez az a test, amit egy életre megkaptunk, és csak rajtunk áll, hogy támogatjuk-e abban, hogy minél tovább életben tartson minket vagy sem.

Amikor a Biocity.hu-ról rendelek, mindig Pick Pack pontra kérem a csomagomat, mert úgy éri meg nekem a legjobban mind anyagilag, mind időügyileg. Így csak 1290 Ft-ba kerül a kiszállítás, és a lakásom közelében pont van egy ilyen pont. Ilyenkor csak teszek egy könnyed sétát, és már veszem is fel a megrendelt vitaminjaimat. Én nagyon meg vagyok ezekkel a termékekkel elégedve, túlzás nélkül azt tudom mondani, hogy az életminőségemen javítottak. Szerencsére ez a vitamin szeretet a családtagjaimra nézve is ragadós volt, anyukám is elkezdte vásárolni a biocity.hu/collections/bioco vitaminjait. Neki a csontritkulása miatt volt szüksége valamilyen egészséget támogató vitaminra, de meg is találta a Bioco Osteosenior Tabletta képében. Hiszen abban a korban, amiben anyukám van, már amúgy is szükséges a csontoknak valamilyen támogatás, hát ha még valakinek csontritkulása is van! Ő is csak pozitív tapasztalatokról tudott beszámolni, így a biocity.hu vitaminjainak elkötelezett vásárlóivá váltunk. Ha bárki kérdez tőlem, én mindig szívesen ajánlom ezt az oldalt, mert nagyon sok jót hozott a családom életébe.