A természetes gyógyászat sok utánajárással jár

Hiába tűnik ez ellentmondásnak, pont a természetesség útjai követelik meg a legjobban napjainkban, hogy mindenhonnan, akár távoli helyekről gyűjtsük össze a hozzávalóit! Sajnos, ma már pont a természetesség lett a gyógyításban az, ami egyfajta különlegességnek számít, és a lokalitásban nem lelünk meg majd mindent hozzá. Közérthetőbben úgy is fogalmazhatnék: nem lesz adott hozzá minden, ott helyben.

Ebből pedig az következik, hogy hiába van óriási mértékű elhivatottságunk és lelkesedésünk egy ügy iránt, önmagában a szakterülethez fűződő szakértelem nem lesz elég. Szükséges lesz tudnunk, hogyan történik hivatalosan egy menetlevél kitöltése, és egy csomó hasonlót is meg kell tanulnunk majd! Ha mondjuk vállalkozást létesítünk erre… Pláne egy komoly nagycéget… De minden jó, amíg ott vannak az olyan társak ebben, mint a RoadRecord (roadrecord.hu). Szükség lesz szállításra, távoli helyekről való beszerzésre, saját számlás közúti áruszállítás esetén menetlevélre, a vámok és egyebek ismeretére. És, látjátok ezért nem úszunk meg semmi olyasmit, mint a menetlevél kitöltése, a hasonlók ismerete.

A roadrecord.hu egyrészt minden információt elérhetővé tesz nekünk, másrészt egy NAV-barát, könnyen létrehozható, de minden hatósági vizsgálat próbáját kiálló útnyilvántartási módszert, és az ahhoz tartozó programot, vagy telefonos applikációt ad. Még pontosabban: ez egy olyan alkalmazás lesz, amiről beszélek, ami nagyon könnyen elvégzi ezt az egészet az ember helyett. Ha útnyilvántartás kell, simán, a Google-ben tárolt adataink alapján, ilyen platformokról is importálva minden adatot és információt, a RoadRecord simán elkészíti a nyilvántartást!

Mi a különbség a menetlevél, a fuvarlevél, vagy a szállítólevél között? Ezt is innen, a roadrecord.hu-ról megtanulhatjuk és mindent a gyakorlatiasság terepére helyezhetünk rögvest át.

Ha saját autót használunk kiküldetésekhez, céges utakhoz, ahhoz is lesz egy kiküldetési rendelvény vezetéséhez alkalmas útnyilvántartó programunk! Menet közben automatikusan egy, a háttérben futó programmal rögzítenénk az útnyilvántartást? Akkor is ez a megoldás.

A menetlevél kitöltése, meg ilyenek csak régen voltak mindenkinek kínszenvedést jelentő folyamatok, ma már haladt eleget a világ, hogy ilyen okosmegoldásokkal oldjunk meg bármit. Szóval jóval inkább koncentrálhatunk innentől a dolgunkra, a szeretett hivatásunkra! A RoadRecord most azonnal letölthető, kipróbálható, de ha az én írásom túlságosan felületes volt – ami nem meglepő, hisz én csak lelkes használója vagyok ennek az appnak, de én sem vagyok informatikai szakember -, előbb persze még alaposabban megismerhetjük azt a forgalmazó oldalán!

Rengeteg pénzt tudunk majd megtakarítani. Minden NAV bírságot is el tudunk továbbá kerülni, ami azért ért volna minket, mert valamilyen hiba volt a nyilvántartásunkban. És időt is spórolhatunk! Mi sem fontosabb, ha valami fontos dolgot végzünk és nem szeretnénk másra pazarolni a munkaóráinkat? Olvassunk, nézzünk tájékoztató videókat a roadrecord.hu-n, és meg fognak változni a céges mindennapjaink, amint belevágunk a RoadRecord app használatába! Mert luxus, hogy több legyen a papírmunka, mint a hasznos munka! Ezt mindenképpen meg kell előzni…