A természetes gyógyászat és a plasztikázás kiegészíthetik egymást

A mai világban számos eszköz áll rendelkezésünkre, ha tenni akarunk azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Van, aki a természetes gyógyászat eszközeit hívja segítségül, gyógyteákat fogyaszt például, vagy gyógynövényekből készült kozmetikumokat használ. Ezek a készítmények, kíméletesek, rendszeres és következetes használatukkal pedig könnyedén elérhetjük a kívánt hatást.

Előállhatnak az életben viszont olyan betegségek vagy problémák, amikor a természetes gyógymódok nem elegendőek vagy nem hozzák meg a kívánt hatást.  Ezért, vannak olyanok is, akik plasztikai sebészi kezeléseket vesznek igénybe. Ezzel sincsen semmi gond, ki mitől érzi magát jobban a bőrében.

Manapság már nem kell minden problémával feltétlen kés alá feküdni, sokat fejlődött a plasztikai sebészet is ez elmúlt évek során. Egyes eljárások biztonságosabbak lettek, sokat egyszerűsödtek és nem annyira megterhelőek a szervezet számára. Ilyenek például hölgyek részére az úgynevezett szálas kezelések, amelyekkel a nyak és arc bőrét feszesítik, fiatalítják. Minden, ilyen és más egyéb plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos információ fellelhető a Plasztika Info-n.

Egy plasztikai sebész, Dr. Kelemen Ottó számos műtétet és beavatkozást végez budapesti rendelőjében. Vállalkozása teljes neve Kelemed Plasztikai Sebészet & Arcfiatalítás & Hegkezelés. Plasztikai sebészettel több, mint 25 éve foglalkozik, 2009-től Budapesten és Pécsett praktizál. Nagyműtéteket csak Budapesten végez. Budapesten két helyen üzemeltet rendelőt, az egyikben a járóbeteg ellátás és a helyi érzéstelenítést igénylő beavatkozásokat végzi, míg a másik helyszínen folynak az altatásos nagyműtétek. Pécsi rendelőjében a konzultációkat, varratszedéseket, műtét utáni kontroll vizsgálatok folynak, de végeznek hegkezeléseket és arcfiatalító kezeléseket is, mint például a botox, a töltések vagy a szálbehúzások.

A Doktor Úr folyamatosan képzi magát, pácienseit holisztikus szemlélettel kezeli, hiszen ebben a szakmában kiemelkedően fontos, hogy a betegeket a test, a lélek és a szellem kölcsönhatásainak keresztmetszetébe helyezve lássa el.

Végeznek mellplasztikát, ide tartozik például a mellnagyobbítás, mellfelvarrás hölgyek részére, de van ilyen beavatkozás férfiaknak is, ha olyan jellegű egészségügyi problémájuk támad. Léteznek műtétek a has, a comb, a kar átalakítására, de folytatnak beavatkozásokat az arc bármely részének formálására is, legyen szó szemhéjról, fülről, állról vagy orról.

Plasztika Info

Ha bármelyik beavatkozásról több információt szeretnénk kapni, a Plasztika Info-n mindent megtalálhatunk. Nagyon részletes leírásokkal mutatják be az eljárásokat lépésről-lépésre, a műtét előtti kivizsgálástól kezdve a műtéttípus kiválasztásán át az utókezelésig. A honlapon külön menüpontot kaptak a képek, a kezelések előtt is és utáni állapot bemutatására, valóban nagyon meggyőző eredményekkel.

A beavatkozások árai szintén szerepelnek a weboldalon, melyek ár-érték arányt tekintve igencsak kedvezőek. A szépészeti beavatkozások általában tartalmazzák az általános forgalmi adót, míg a gyógyító-helyreállító kezelések ÁFA mentesek. A beavatkozásokra egészségpénztári finanszírozás is igénybevehető, részleges finanszírozásra is lehetőség van.

A Plasztika Info honlapja egy modern, esztétikus, letisztult, plasztikai sebészethez mindenképpen illő weboldal. Könnyen áttekinthető, minden olyan információt feltünetnek rajta, amire egy plasztikai beavatkozás iránt érdeklődőnek szüksége lehet. A szakértelem és a tapasztalat nem vitatható. Sok-sok elégedett páciens lépett már ki a Kelemed Plasztika kapuján, ez a vélemények menüpont alatt található köszönetnyilvánításokból is egyértelműen látszik. Időpontot a honlapon megadott telefonszámon lehet foglalni, de minden más elérhetőség, a rendelők pontos címei, a rendelési idők és az e-mail cím is meg van adva.

Ha bárki olyan élethelyzetbe kerül, hogy a természetes gyógymódok már nem segítenek és ilyen jellegű szépészeti vagy egészségügyi beavatkozásra szánja el magát, mindenképpen válassza a Kelemed Plasztikai Sebészet & Arcfiatalítás & Hegkezelés szolgáltatásait.