A fodrászom nem varázsló, és ezt pólón hirdeti

A fodrászomnak én szállítom a természetes alapú termékeket, amiket a fodrászatában használ. Ez egy jól gyümölcsöző kapcsolat kettőnk között, ráadásul mindig frankó frizurával jövök el tőle. Legutóbb mikor nála jártam már messziről szemet szúrt a pólója, amin egy nagy olló minta szerepelt, és a következő felirat: fodrász vagyok, nem varázsló.

Ez annyira jópofa volt, hogy egyből nevetnem kellett. Meg is kérdeztem tőle, hogy honnan szerezte egy a vicces pólót, mondta, hogy a https://lolmarkt.hu/ oldalon talált rá. Nem is vártam sokáig, egyből elővettem a telefont, és már írtam is a böngésző címsorába a https://lolmarkt.hu/ címet, és milyen jól tettem!

Számtalan viccesebbnél viccesebb pólót találtam az oldalon, első gondolatom az volt, hogy itt most ellövöm a havi bevételem felét. Olyanok jöttem velem szembe, amit akár tesómnak, szüleimnek, barátaimnak, de még akár partnereknek is szívesen adnék. Őrült módjára pakoltam is be a különféle pólókat a kívánságlistámra.

Közben a fodrászom mesélte, hogy a pólók mellett fém bögrék és vászontáskák is kaphatók, és már vette is elő az ő táskáját, amin olyan minta volt, amit ő maga készített és adott oda az üzletnek. Teljesen elképedtem, hogy mennyire jópofa már ez az egész. Egyszerűen az ember odamehet az üzletbe, visz magával egy saját készítésű mintát, és pillanatok alatt kész egy teljesen egyedi póló. Itt már azon is agyaltam, miket készíthetek egyedileg én is. Zseniális ez az egész!

Hazaérve átnéztem a listámat, leadtam a rendelést, és ami még elképesztőbb volt, hogy két nap múlva meg is érkezett mindegyik póló.